Граймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата, съобщи PageSix“.Както стана известно от

...
Граймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата, съобщи PageSix“.Както стана известно от
Коментари Харесай

Граймс съди Илон Мъск за родителски права над децата им

Граймс  съди  Илон Мъск  заради попечителството над децата, заяви „ PageSix “.

Както стана известно от правосъдните документи, с които разполага изданието, „ молбата за определяне на наставнически връзки “ е подадена на 29 септември в калифорнийски съд.

С настояването се цели съдът да дефинира законните родители на детето, в случай че те не са сключили брак. Все още не е постъпило искане за прехрана на детето от страна на Граймс.
Илон Мъск и Граймс  започнаха да се срещат през 2018 година Те се разделяха и събираха още веднъж няколко пъти, като общо романсът им продължи до 2021 година А в едно изявление певицата разкри, че не престават да имат положителни връзки и към момента се обичат.

Двамата имат  три общи деца : наследник на име X Æ A-Xii, който Граймс ражда сама, щерка Aixa Dark Siderel, която е родена от сурогатна майка, и наследник Techno Mechanicus, чието раждане пазят в загадка: съществуването му стана известно през септември. Мъск има общо 10 деца: в допълнение към децата си с Граймс, той има пет деца с Джъстин Мъск и две със Шивон Зилис.

Преди няколко седмици Граймс написа пост в обществената мрежа X, в който изиска от Мъск да ѝ разреши да вижда сина си. По-късно постът беше заличен, а скоро тя разкри, че се е сдобрила със Зилис: служителката на една от фирмите на Мъск е родила от него близнаци, които са родени по същото време като дъщерята на Граймс

Самият Мъск не е коментирал изказванията на Граймс. Наскоро той се появи със сина си на среща с турския президент Реджеп Тайип Ердоган и съобщи, че се е разделил с майка му.

 

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР